• RIB-vene
Share

Kannustematkailu Helsingissä

Helsingin kannustematkailutarjonta yhdistää rohkealla tavalla modernin pääkaupungin ja koskemattoman luonnon parhaita paloja - Helsingissä kohtaavat urbaani kaupunkielämä ja rikas historia, idän perinteet ja läntinen nykymaailma.

Meri on Helsingin sielu, se tunkeutuu keskustan ytimeen asti erilaisina lahtina, kanavina ja poukamina, ja levittäytyy kaupunkimaiseman edustalle ja ympärille kuin raikas syleily. Helsingin vilkkailla vesillä voi nähdä mitä tahansa dragon boat -kanootista loistoristeilijään.

Opastetut kalaretket tarjoavat haasteita kokeneimmillekin konkareille, ja hiekkarannat ottavat vastaan niin auringonpalvojat kuin uimaritkin. Lähimmillä saarilla voi nauttia saunomisesta tai erilaisten kahviloiden ja ravintoloiden tarjonnasta, ja heti niiden jälkeen alkaakin kaunis, kesytön saaristoluonto.

Helsinkiä ympäröi lähes koskematon luonto - on joskus jopa vaikea sanoa mihin kaupunki loppuu ja mistä metsäpolku alkaa. Tämä ainutlaatuinen rinnakkaiselo tarjoaa rajattomat mahdollisuudet niin perinteisille kuin moderneillekin ulkoilumuodoille.

Kivenheiton päässä keskustasta voi telttailla, patikoida, bongailla lintuja, harrastaa kalliokiipeilyä, maastopyöräilyä, lumilautailua tai survival -retkiä. Harva pääkaupunki voi kehuskella vastaavilla kaikenkarvaista elämää kuhisevilla luonnonvaroilla.

Myöskään kaupungin rajat eivät ole mikään este kun puhutaan elämyksien saavutettavuudesta!

Kannustematkailutuotteet Helsingissä aiheen mukaan