• (c) Jussi Hellsten/Helsinki365
Share

Näy Visithelsinki.fi-sivustolla

Visithelsinki.fi-sivustolla on mahdollisuus näkyä niin Matkailijan osiossa kuin Ammattilaissivuilla. 

Näkyvyyttä varten tiedot on ilmoitettava vähintään suomeksi ja englanniksi.

Matkailijan osio

Matkailijan osiossa palveluja on kohdistettu Helsinkiin matkaansa suunnitteleville ja jo saapuneille matkailijoille. Kieliversiot suomi, ruotsi, englanti, venäjä, saksa. Huom! Saksan kieliversioon listaustiedot nousevat verkkosivuilla englanniksi.

Näkyvyys matkailjaosion listauksissa on helsinkiläisille yrityksille, käyntikohteille tai tapahtumille maksutonta. Tekstit toimitettava eri kielillä eri kieliversioihin. Helsingin ulkopuolinen yritys, käyntikohde tai tapahtuma pääkaupunkiseudulla 500€/vuosi (Ei sisällä käännöksiä).

Ilmoita tietosi Matkailijan osioon:
Valitse yrityksellesi tai tapahtumallesi sopiva lomake ja täytä siihen tarvittavat tiedot. Täytä tapahtuman tiedot vähintään viikkoa ennen tapahtumaa.

Ammattilaisosio

Ammattilaisosiossa on tietoa ja työkaluja matkailualan ammattilaisille, kongressien ja yritystapahtumien järjestäjille, yleisötapahtumien järjestäjille sekä medioiden edustajille Suomessa ja ulkomailla. Kieliversiot suomi, ruotsi ja englanti.

Näkyvyys ammattilaisosion listauksissa on helsinkiläisille yrityksille sekä kokous- ja juhlatiloille veloituksetonta. Katso hinnat Helsingin ulkopuolisille kokous- tai juhlatilapaikoille ja yrityksille.

Ilmoita yrityksesi tiedot ammattilaisosioon:
Valitse yrityksellesi sopiva lomake ja täytä siihen tarvittavat tiedot.

Visit Helsingillä on oikeus valita sivulla julkaistavat tiedot ja muokata tekstejä tarvittaessa.


Päivitetty 2.8.2017