• Ateneumin museokauppa (c) Yehia Ewewis/Kansallisgalleria
  • Ehrensvärd Suomenlinna
  • Kansallismuseo
Share

Museokauppoja Helsingissä

Museokaupoista voi myös tehdä mielenkiintoisia löytöjä sekä hankkia hieman toisenlaisia matkamuistoja. Museokaupoissa asiointi ei useimmissa museoissa vaadi museon pääsylippua. Kaupat ovat yleensä avoinna museon aukioloaikojen mukaan.

Ateneum (Kaivokatu 2); runsas valikoima Ateneumin omia julkaisuja ja näyttelyiden oheistuotteita, myynnissä mm. taidepostikortteja, taidekirjoja ja julisteita, koruja ja laadukkaita lahjatavaroita.

Designmuseo (Korkeavuorenkatu 23); monipuolinen valikoima suomalaisia designtuotteita, sekä klassikoita että nuorten muotoilijoiden tuotteita. Lisäksi alan kirjallisuutta, postikortteja ja julisteita

Helsingin kaupunginmuseo (Sofiankatu 4); myynnissä mm. Helsinkiin ja kulttuurihistoriaan liittyvää kirjallisuutta, postikortteja ja omaperäisiä lahjatuotteita

Kansallismuseo (Mannerheimintie 34); myynnissä mm. kirjallisuutta, postikortteja sekä muuta paperitavaraa. Lisäksi lahjatavaroita, mm. T-paitoja, tinasotilaita, lasia ja keramiikka sekä käsitöitä.

Kiasma (Mannerheiminaukio 2); uudistunut Kiasman museokauppa tarjoaa tyylikkään valikoiman erilaisia lahjatuotteita, kirjallisuutta, koruja ja lastentuotteita nykytaiteen ja museokauppojen ystäville.

Arkkitehtuurimuseo (Kasarmikatu 24); myynnissä mm. museon julkaisemaa kirjallisuutta sekä muuta arkkitehtuuriin liittyvää kirjallisuutta, postikortteja ja oheistuotteita.

Sinebrychoffin taidemuseo (Bulevardi 40): viehättävä pieni museokauppa täynnä löytöjä Sinebrychoffin taidemuseon maailmasta.

Ajankohtaista