• (c) Visit Helsinki
Share

Helpit palvelevat matkailijoita kesällä

Helsinki Help -matkailuneuvojilta voit kysyä vinkkejä mielenkiintoisista tapahtumista ja käyntikohteista sekä saada esitteitä ja karttoja.

Vihreistä asuistaan helposti tunnistettavat Helsinki Helpit liikkuvat pareittain keskustan kaduilla ja ovat risteilylaivoja vastassa satamissa kesäkaudella 12. kesäkuuta alkaen elokuun loppuun. Helpit jakavat karttojen ja esitteiden ohella Helsinki Help -etuvihkoa, joka sisältää tarjouksia muun muassa keskustan liikkeisiin, museoihin ja ravintoloihin.

Kaupungilla kiertelevien Helppien lisäksi matkailijoita palvelevat Helsingin matkailuneuvonnan pisteet Pohjoisesplanadilla ja lentokentällä. Matkailuneuvonnan infokontti sijaitsee Keskuskadulla, Ateneumin ja Makkaratalon välissä.

Helpit ovat neuvoneet matkailijoita jo vuodesta 1995 lähtien.

Helsinki Help -toiminnan yhteistyökumppanit 2016

Helppien toimintamahdollisuuksia lisätään yhteistyökumppanien panostuksella. Kumppaneiksi valitaan matkailupalveluita tarjoavia yrityksiä, kuten ravintoloita, kohteita, kiertoajeluyrittäjiä ja erilaisia liikkeitä. Kumppaneiden avulla rahoitetaan osa Helppien toimintakustannuksista.

OTZ ShoesA&S Restaurants AteneumCityTourDNALomaelämyksiä lapsille hardrockcafe.gifHAMHelsingin JuhlaviikotHOK-ELANTO RavintolatKavellen2011_kansi.jpgkankurin_tupa.gifHelsinki Menu 200 v.mtrgbvert.gifSeaLifeSotamuseoStrömmaTallinkVisit Porvoo HernesaarenrantaLöylyVikinglineGalleria EsplanadiHotelli- ja ravintolamuseoValokuvataiteenmuseoTeatterimuseoHappy Tour RestaurantsMeripaviljonki


Päivitetty 26.7.2016