• City Opas
Share

Helsingin CITY-OPAS matkailukarttapalvelu matkasi avuksi! Käy lataamassa!

Ladattava CITY-OPAS mobiilisovellus tuo Helsingin matkailukarttapalvelun älypuhelimeesi ja paljon muuta!

Sovelluksen avulla kätevä CITY-OPAS Helsingin matkailukarttapalvelu on helposti käytettävissä missä ja milloin vain, aina kun niitä tarvitaan. Sovelluksen avulla löytyvät helposti mielenkiintoisten matkailualan palvelutarjoajien sijaintipaikat kartalla sekä tarkemmat esittely – ja yhteystiedot. Tämän lisäksi sovelluksesta löytyy myös Helsingin päätapahtumatietoa ja tapahtumien sijaintipaikat kartalla.

Maksuton

Sovellus on maksuton käyttää ja helppo ladata!

Offline toimivuus

Sovellus on helppo ladata eikä se käytä verkkoyhteyttä latauksen jälkeen, jolloin käyttäjän ei tarvitse olla huolissaan roaming-maksuista. Käyttäjä voi halutessaan ottaa verkkoyhteyden selatakseen yrityksien ja kohteiden kotisivuja tai paikantaakseen sijaintinsa. Sovellus varoittaa edellä mainituista verkkoyhteyttä vaativista käyttötilanteista etukäteen.

Kartat

Sovelluksesta käyttäjä saa käyttöönsä Helsingin keskusta-alueen kartan. Sijaintipalvelun kautta käyttäjä näkee oman sijaintinsa kartalla.

Näytä lähimmät

Pääotsikoiden kautta löytyy myös Näytä lähimmät -palvelu, jonka kautta voi helposti valita omaa sijaintiaan lähellä olevat palvelut.

Käyntikohteet, ravintolat, hotellit, museot

Helsingin matkailukarttapalvelun tiedot löytyvät kätevästi pääotsikoihin jaoteltuna kuten mm. hotellit, käyntikohteet, ruokapaikat, museot, ostospaikat, teatterit ja päätapahtumat.

Kattava matkailukarttapalvelu

Sovelluksesta löytyvät Helsingin monipuolisten matkailutarjoajien sijainnit kartalla, esittelytekstit, osoitteet, puhelinnumerot, aukioloajat sekä kotisivuosoitteet. Tämän lisäksi sovelluksessa löytyvät myös Helsingin päätapahtumat 2017 sekä Tervetuloa Helsinkiin -osio.

Kätevät ja helppokäyttöiset toiminnallisuudet

Sovelluksen käyttö on helppoa. Käyttäjä pääsee liikkumaan pääotsikoiden ja yrityskohtaisten tietojen välillä Takaisin-näppäimellä tai puhelimen omalla nuolinäppäimellä. Soita, Avaa nettisivu ja Näytä kartalla -näppäimillä voi myös soittaa tai siirtyä yritykseen kotisivuille tai karttasijaintiin. Pääotsikon alareunassa löytyvä Hakutoiminto on kätevä jos käyttäjä etsii palvelua tai toimijaa tietyllä sanalla.

Kieliversio

Sovelluksen koko sisältö on käytettävissä helposti erillisinä suomi-englanti-venäjä kieliversioina.

Maksuton matkailukarttapalvelu

Sovellus on ladattavissa maksutta Google Play, AppStore ja Windows Phone -marketeista.

Uutta!

Voit helposti siirtyä myös yrityksen Facebook-, Twitter- tai Instagram -sivustoille sekä
katsoa yrityksen videomateriaalia.

Sovelluksen on tuottanut Suomen City-Opas yhteistyössä Helsingin Markkinointi Oy:n kanssa. Suomen City-Opas on markkinajohtaja suomalaisten matkailukarttojen toimittajana.

Sovelluksen tiedot perustuvat painetun Helsingin CITY-OPAS -matkailukarttojen 2017 tietoihin. Painetut Helsingin CITY-OPAS 2017 -matkailukartat löytyvät Visit Helsingin matkailuneuvonnasta.

Lisätietoja: www.visithelsinki.fi ja www.city-opas.fi

Ajankohtaista