Share

Upprätthållandet av visithelsinki.fi

Helsingfors stads officiella turismsidor och officiella webbplats för konferensarrangörer upprätthålls och uppdateras av Helsinki Marketing Ltd.

Respons på webbplatserna kan skickas via Kontakta oss-sidans responsblankett eller alternativt till de e-postadresser som finns i presentationen av Helsinki Marketing Ltd.

Redaktionellt ansvar

Helsinki Marketing Ltd ansvarar för webbplatsernas tekniska funktioner.

Ansvarig chefredaktör för visithelsinki-webbplatsen är enhetschef Maarit Pitkänen, tfn. +358 (0)9-310 25970. (Lagen om yttrandefrihet i masskommunikation, 13.6.2003/460, Finlex)

Av tekniska skäl kan riktigheten, oföränderligheten och tidsenligheten på informationen på nättjänsten inte garanteras i alla situationer. Helsinki Marketing Ltd ansvarar inte för eventuell skada som orsakats av användningen av deras webbsidor.

På stadens turismsidor finns också länkar till andra aktörers webbsidor, såsom staten och allmännyttiga samfund. Helsinki Marketing Ltd ansvarar inte för innehållet på dessa utomstående aktörers webbsidor.

Webbplatsens tekniska utförande har tillhandahållits av Lasipalatsin Mediakeskus Oy och databasen av Aspicore Oy.

Helsinki Marketing Ltd ägs helt av staden. Bolaget samarbetar intensivt med näringsavdelningen vid Helsingfors stadskansli.